Frenkies & Friends
x Painted Furriends

Frenkies & Friends en Painted Furriends hebben de handen in een geslagen. 2 Unieke bedrijven gaan de krachten bundelen tot 1 nieuw product.

Onze koekjespot is speciaal ontworpen voor hondenliefhebbers die hun favoriete viervoeter willen belonen. Elke pot is met de hand beschilderd met met een gedetailleerde afbeelding van je eigen hond.

De koekjespot is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. De stevige deksel sluit luchtdicht af om ervoor te zorgen dat de smaak en knapperigheid van de hondenkoekjes behouden blijven. Functioneel, maar ook perfect voor je interieur. De potten zijn gemaakt van hoogwaardig glas, waardoor ze lang meegaan en je koekjes altijd vers blijven. Daarnaast zijn de potten gemakkelijk schoon te maken en zorgt het ervoor dat er geen smaken of geuren worden vastgehouden, waardoor je hond altijd van verse traktaties kan genieten. 

Uniek cadeau

Onze honden koekjespot is niet alleen een geweldige aanvulling op je eigen keuken, maar ook een perfect cadeau voor andere hondenliefhebbers. Het is een geweldige manier om je passie voor honden te tonen en tegelijkertijd je traktaties op een stijlvolle en georganiseerde manier te bewaren.

Bestel vandaag nog onze prachtige honden koekjespot met schildering en geef je hond de traktaties die hij verdient, opgeslagen in een pot die zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Maak je keuken compleet met deze decoratieve en functionele toevoeging en laat je hond elke dag genieten van een heerlijke beloning.
Stel je koekjespot samen

"Geef je hond de traktaties die hij verdient, opgeslagen in een pot die zijn persoonlijkheid weerspiegelt"

Een perfect cadeau!