Welkom

Hi, wat leuk dat jij een kijkje neemt op onze persoonlijke pagina! We vertellen je graag wat meer over het ontstaan van Frenkies & Friends. Jouw hond is, net als onze hond, een onderdeel van het gezin. Ongeacht het ras, de leeftijd of het karakter brengt een hond ontzettend veel warmte, liefde en plezier in huis.

Onze Franse bulldog, Frenkie

Koen, Fabienne & Frenkie

WIE ZIJN WIJ?

Ons eigen gezin bestaat uit Koen, Fabienne en de Franse bulldog Frenkie. Sinds maart 2011 vormen wij (Koen en Fabienne) een stel. Vanaf het moment dat Frenkie in 2019 als 9-weken-jarige pup bij ons introk, zijn wij ontzettend blij met haar.

ONS VERHAAL

In het begin was het voor ons een behoorlijke opgave om de juiste halsbanden en tuigjes te vinden, die zowel bij ons (als baasje) als bij onze hond bevielen. Met de opstart van ons eigen hondenmerk willen wij functionele (verstelbare) en aantrekkelijke hondenartikelen ontwikkelen voor alle hondensoorten; groot of klein. We streven ernaar om van ons merk een onderdeel en toevoeging te maken van de hondencollectie voor jou en jouw viervoeter.

Koen is werkzaam als systeembeheerder, webdeveloper en is grafisch designer. Fabienne is dansdocent en werkt daarnaast bij een buitenschoolse opvang. Een van Fabienne haar hobby’s is bakken. De perfecte combinatie om voor Frenkie heerlijke koekjes te bakken. Dit is uitgegroeid tot een product op onze webshop: gepersonaliseerde hondenkoekjes.

Als stel en team versterken wij elkaar en zorgen we voor een mix van mannelijke en vrouwelijke elementen binnen onze collecties. We delen de drive om voor onszelf te werken en besteden onze vrije tijd het liefste samen met elkaar en Frenkie. Koen verzorgt de website, PR-middelen en ontwerpt de artikelen zelf. Fabienne vormt samen met Frenkie het gezicht van ons merk en is het aanspreekpunt omtrent de organisatie, marketing en communicatie van ons bedrijf. Frenkie is een eigenwijze grappenmaker die dol is op aandacht, wat haar een perfect model maakt voor Frenkies & Friends!

Onze naam Frenkies & Friends is voortgekomen uit onze eigen Franse buldog Frenkie en de honden van onze vrienden. Binnen onze vriendenkring heeft iedereen een eigen hond en zijn deze honden inmiddels ook elkaars vriend geworden. Elke Friend kan heerlijk met onze artikelen wandelen, rennen, spelen en groeien!

Koekjes

De favorieten pindakaaskoekjes van Frenkie.

Scrunchie | Jessie

Een van de items die wij voor jou hebben ontworpen.