Het is bijna zomervakantie! 17 juli t/m 21 augustus zijn wij gesloten. Geplaatste bestellingen worden NA 21 augustus weer gemaakt en verzonden.

Honden zijn meer dan alleen een huisdier

Welkom bij Frenkies & Friends. Wij maken de meest heerlijke versgebakken hondenkoekjes en bieden verschillende artikelen aan voor hond en baas.

Bij Frenkies & Friends geloven we dat je hond meer is dan alleen een huisdier: het is een vriend en familielid. Daarom streven we ernaar om producten van hoge kwaliteit aan te bieden die het leven van jouw hond comfortabeler, gezonder en leuker maken.

Neem de tijd om door onze webshop te bladeren en ontdek de heerlijke versgebakken koekjes en andere geweldige producten die we te bieden hebben.  

Begin met winkelen

Geweldig om cadeau te geven

Bekijk al onze artikelen

My dog is my friend best friend!

Versgebakken

Gepersonaliseerde
hondenkoekjes

Wist je dat de hondenkoekjes van Frenkies & Friends met de hand worden gemaakt? Met de naam van je hond op de koekjes is elke box uniek van stuk.

Ons smaakvolle recept is speciaal voor honden gemaakt en bestaat uit 100% pindakaas van echt alleen pinda’s. Onze hondenkoekjes worden gemaakt zonder toegevoegde conserveermiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen. 

Alleen het beste voor jouw hond!

Volg ons @frenkiesfriends